Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Connectors

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 17

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 17

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

LED connectors: voor het verlengen van al uw ledstrips! Heeft u besloten tot het aanschaffen van een led strip van Lumen? Gefeliciteerd! Dan geniet u nu of binnenkort van de beste vorm van ledverlichting. Met ledverlichting brengt u niet alleen licht, maar ook ultieme sfeer in huis. Omdat onze led strips verkrijgbaar zijn in een lengte van 1 tot maximaal 5 meter, kan het voorkomen dat een klant verlangt naar het verlengen van zijn of haar led strip. En dat is gelukkig geen enkel probleem. Onze strips zijn namelijk te verlengen middels een speciale, handig te installeren connectors. Zo verlengt u uw strips in een handomdraai en geniet u van een ledstrip van exact de gewenste lengte.

Verschillende soorten LED connectors
Ons led bevestigingsmateriaal is verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Wij kennen binnen onze webshop namelijk connectors welke dienen te worden gesoldeerd, maar ook een connectors welke bevestigd kunnen worden zonder deze extra handeling. Wanneer u gaat voor de laatst genoemde, hoeft u alleen de ledstrip op maat te knippen. Vervolgens kunt u de strip plaatsen in het verbindingsstuk van de connector. Zeer gemakkelijk en snel, dus. Onze connectors zijn in gebruik te nemen in combinatie met watervaste en niet-watervaste ledstrips. Wees er in deze echter wel op attent dat de connector niet waterbestendig is. Daarom is het belangrijk deze in de praktijk goed af te dekken.

LED connectors van Lumen Ledverlichting: van kroonsteentjes tot splitters
Wanneer u op zoek bent naar een geschikte LED connectors, zult u deze vast en zeker vinden binnen onze webshop. Ons ruime aanbod bestaat namelijk niet alleen uit hoogstaande ledlampen en dergelijke led verlichting, maar ook uit diverse aanvullende producten en led accessoires. Omdat wij vinden dat het verlengen van gemakkelijk en snel door de klant gedaan moet kunnen worden, bieden wij graag de beste producten, gecombineerd met optimaal gebruikersgemak. En dat niet alleen - wij bieden onze led accessoires aan tegen een zeer betaalbare, aantrekkelijke prijs. Want wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de mooiste led verlichting én de beste led accessoires. Een led lamp van Lumen is meer dan een uitstekende keuze. Ledlampen zijn sfeervol en passen binnen ieder interieur. Led verlichting maakt u namelijk geheel op maat en precies naar wens. Ontdek onze LED lampen en neem een kijkje binnen onze webshop voor het actuele aanbod in ledlampen en toebehoren.