Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Controllers

8 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Bent u op zoek naar een geschikte led controller? Dan bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor prachtige ledlampen en ledstrips, maar ook voor diverse hoogwaardige en kwalitatieve led accessoires. Want wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van led lampen: ook diverse gewenste, in sommige gevallen noodzakelijke benodigdheden vindt de liefhebber van led binnen onze webshop. Zo bieden wij diverse soorten RGB led controller aan, welke alle soorten RGB verlichting - denk hierbij aan RGB ledstrips of multicolor leds - aan kunnen sturen. De RGB LED controller werkt snel, gemakkelijk en is van hoge kwaliteit, wat een lange levensduur garandeert. Schakel moeiteloos om van lichtkleur of schakel de verlichting aan of uit. Gewoon vanuit uw stoel of vanaf de bank.

RGB led controllers: verschil tussen RF en IR
Deze RGB LED controller van Lumen is verkrijgbaar in zowel de RF als een IR uitvoering. Het verschil zit hem in deze in de uitvoering van de controller. Met de zogenaamde IR controller maakt u gebruik van een infrarood signaal. Wanneer u kiest voot een IR controller, dient het ontvangstoogje zichtbaar te zijn, op welke de afstandsbediening gericht moet zijn. De controller is in deze beperkt tot het zicht van de afstandsbediening en de ontvanger. De ontvangstlengte betreft hierbij ongeveer 8 meter, welke gerekend moet worden vanaf de ontvanger. De RF controller betreft daarentegen een uitvoering welke werkt op Radio Frequency, waarbij deze een bereik heeft tot ongeveer 25 meter. De controller hoeft in dit geval niet gericht te zijn op de ontvanger. Ook werkt de RF controller door muren en verdiepingen heen, waardoor deze ook buiten het zicht geïnstalleerd kan worden.

RGB led controllers van Lumen Ledverlichting: altijd de beste kwaliteit
Wij weten hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van goede, hoogwaardige led verlichting. Daarom zijn al onze led strips, led lampen maar ook al onze led accessoires uitvoerig getest en gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Daarmee waarborgen wij een lange levensduur voor onze producten. Hebt u besloten tot het aankopen van een RGB pakket? Standaard is dit pakket te koop met een IF controller. Neem een kijkje binnen onze webshop voor het huidige aanbod in verlichting en led accessoires.