Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Voeding en Adapter's

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Welke voeding heb ik nodig?
Omdat  de voeding van uw ledverlichting van essentieel belang is voor een goede verlichting, levert Lumen Ledverlichting uitsluitend kwaliteitsvoedingen. Wat voor voeding u nodig heeft, ligt aan welke ledstrip u wenst aan te sluiten. U kunt zelf makkelijk uitrekenen welke voeding u nodig heeft voor uw ledverlichting.

Voeding uitrekenen
Eerst dient u te kijken naar het wattage per meter van de ledstrip is, deze kan bijvoorbeeld 14,4 watt zijn. Dit getal vermenigvuldigt u met het aantal meters van de ledstrip die u wilt aansluiten, bijvoorbeeld 5 meter. Het benodigde wattage voor de ledstrip is dan 5 x 14,4 watt = 72 watt. Dit houdt in dat u minimaal een 72 watt adapter nodig heeft om de ledstrip te laten branden.

Rekening houden met een marge
Omdat het niet goed is om een adapter op volle toeren te laten draaien, is het belangrijk om een kleine marge erbij op te tellen. Wij raden u minimaal een 20% grotere adapter te gebruiken (72 watt x 1,2 = 86,40 watt). Om de optimale grote te hebben dient u dan te kiezen voor een adapter van minimaal 86,4 watt. Om een RGB strip langer dan 5 meter te verlengen dient u een 60 watt adapter en een RGB versterker aan te schaffen.