Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Led lampen

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 17

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 17

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Ledverlichting: duurzaam en zuinig
Ledlampen zijn veelzijdig en duurzaam. Voor elke ruimte is er een geschikte ledlamp te vinden. Daarnaast is ledverlichting extreem energiezuinig waardoor u tot wel 90% op uw energierekening kunt besparen vergeleken met gewone gloeilampen! Bovendien hebben ledlampen een zeer lange levensduur. LED is een afkorting van Light Emitting Diode. In tegenstelling tot de gloeilamp, zet een ledlamp zijn energie om in 90% licht en 10% warmte. Als gevolg is er veel minder energie nodig om een ledlamp te laten branden. Wanneer de branduren van ledverlichting met de ouderwetse gloeilamp vergeleken wordt, zien wij dat een led wel 50 tot zelfs 100 keer langer meegaat.

Soorten ledlampen
Onze ledverlichting is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, inclusief warm en koud wit. Zo hebben wij ledlampen in diverse fittingen, inclusief de welbekende E27 (grote fitting) of E14 (kleine fitting) in diverse uitvoeringen. Bajonetfittingen, steekfitting en lampen die aangesloten worden met een stekker behoren ook tot het assortiment. Voor een trendy woon-inrichting is de RGB lamp ideaal en voor buitenhuis zijn de waterdichte (IP67) schijnwerpers een aanrader.

Uw ledlamp kiezen
Al onze ledlampen zijn onderverdeeld in de categorieën fitting, kleur en vorm. Ook kunt u per categorie nog specifieker zoeken naar het ledlampje die voldoet aan al uw wensen. Klik op een artikel uit het assortiment voor meer informatie en om deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u advies nodig heeft of een vraag wilt stellen over onze producten.