Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Led strip

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 131

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 131

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Sierlijk en multifunctioneel
Door de vele toepassingsmogelijkheden zijn ledstrips zeer populair en worden toegepast om praktische, verrassende, eigentijdse of subtiele lichteffecten te creëren. Door hun kleine afmetingen kunnen de ledstrips eenvoudig gebruikt worden voor het verlichten van een nis of andere plekken waar indirect licht nodig is. Ledstrips kunnen vrijwel overal geplaatst worden en blijven kleven door de 3M plakstrip aan de achterzijde van de strip.

Lichtsterkte en striplengte
De ledstrips zijn verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes en lengtes. Wat de lichtsterkte betreft heeft u in de meeste gevallen de keuze tussen 30 of 60 leds per meter; hoe meer leds des te sterker het licht. Onze ledstrips zijn al verkrijgbaar vanaf 24 cm. De langste strip in het assortiment is 5 meter lang. Alle ledstrip producten zijn makkelijk zelf in te korten om de 3 ledlampjes. Dit houdt in bij 30 leds op een meter dat u ze in kunt korten bij elke 10 cm en bij 60 leds op een meter bij elke 5 cm. Het is ook mogelijk om meerdere strips met elkaar te verbinden.

Spatwaterdicht
Bovendien zijn al onze ledstrips spatwaterdicht (IP65 of hoger) wat inhoudt dat ze wel tegen een spatje water kunnen maar niet onder water gebruikt kunnen worden. Let u er wel op dat de ledstrips los verkocht worden en kunnen worden aangesloten worden op een 12 volt DC voeding. Deze kunt u apart bijbestellen en zijn te vinden onder het rubriek Led accessoires.