Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Koud wit

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 13

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 13

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Ledlampen kunnen uw gloei- halogeen en spaarlampen vervangen.  Deze ledstrips in de kleur koud wit zijn zeer aantrekkelijk vanwege hun lange levensduur en verbruiken ook nog eens veel minder energie dan andere soorten van verlichting. Door de kleine afmetingen van de leds zijn ze ook te verkrijgen in ledstrips met een lengte tot 3 meter. Met deze strips zijn mooie belichtingseffecten te bereiken in bijvoorbeeld showrooms voor presentatie van producten of gewoon thuis in uw tuin, zodat u ook 's-avonds heerlijk van uw tuin kunt genieten. Met deze nieuwe manier van belichten en verlichten verhoogt u de sfeer en spaart u het milieu én uw portemonnee.

Kleurtemperatuur van ledstrips in koud wit
Ledlampen zijn te verkrijgen in vele verschillende kleuren. Voor de verlichting van kamers, kantoren en andere ruimtes wordt onder normale omstandigheden echter wit licht gebruikt. Dit witte licht is weer onder te verdelen in warm wit licht en het zo genaamde koud wit licht. Van warm wit licht wordt gesproken bij een geelachtig wit licht. Kaarslicht is hier een voorbeeld van. Een voorbeeld van koud wit licht is het licht van een tl-balk in een kantoorruimte. De 'temperatuur' van het licht wordt aangegeven met de eenheid Kelvin, zodat nauwkeurig de 'kleur' van het licht aangegeven kan worden. Zo heeft het licht van de oude gloeilamp een kleurtemperatuur van ongeveer 3000 Kelvin en de kleur van onze koud witte ledstrips is tussen de 6000 - 6500 Kelvin. We weten allemaal dat 'warm' licht een knusse sfeer geeft, maar kleuren niet juist weergeeft. Het licht van de koud wit ledstrips is echter een neutrale bijna 'kleurloos' wit, waardoor dit type licht bijvoorbeeld erg geschikt is om producten uit te lichten zonder dat de kleurindruk wordt beïnvloedt.

Koud witte ledstrips aanschaffen
U wilt ledverlichting kopen, maar u weet nog niet precies hoeveel meter u nodig heeft? Dat is helemaal geen probleem. De strips worden geleverd vanaf 24 cm tot 300 cm. Voor grotere lengtes leveren wij connectoren, zodat u de strip zonder probleem op de juiste lengte kan brengen. U vindt bij ons diverse soorten ledstrips aan in de kleur koud wit. Zo hebben wij bijvoorbeeld de SMD in ons assortiment. Dit type ledverlichting is zeergeschikt voor gebruik in huis, maar ook voor bijvoorbeeld in winkels en horecagelegenheden. De strips zijn spatwaterdicht en kunnen daardoor gemakkelijk schoongemaakt worden. De strips zijn bij ons ook te verkrijgen in de silicone uitvoering. Silicone ledstrips zijn geschikt om zowel binnen als buitenshuis toe te passen. Ze zijn volledig waterdicht, waardoor zelfs een fikse regenbui met gemak doorstaan wordt. De silicone strips zijn zeer geschikt voor verlichting van bijvoorbeeld terrassen, zwembaden en tuinen. Nog niet helemaal overtuigd van de mogelijkheden van de koud wit ledstrips? Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zullen graag uw vragen beantwoorden en u vakkundig inlichten over het gebruik van dit type ledverlichting.