Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Multicolor

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Het perfecte licht kan veel voor een ruimte doen. Het is veel meer dan een middel om te kunnen zien in het donker. Door de juiste verlichting te kiezen, creëert u de sfeer waar u altijd al naar op zoek was. Met de multicolor ledstrip heeft u een bijzonder soort verlichting in handen. De kleine ledlampjes kunnen een grote diversiteit aan kleuren aannemen. Rood, groen of blauw: het is er allemaal. En u kunt er eindeloos mee variëren. Met de bijbehorende afstandsbediening kunt u steeds weer nieuwe kleuren kiezen. Al naar gelang de stemming in de ruimte het nodig heeft. Of laat de kleuren elkaar snel afwisselen. Op deze manier creëert u met de kleuren van deze ledstrip uw eigen lichtshow. Deze effecten die u met de multicolor ledverlichting krijgt, zijn ideaal als u thuis een feestje geeft. Het is de ultieme manier of een ruimte op te fleuren. De gezelligheid zit er meteen in. Maar ook als u een winkel, bar of restaurant heeft, brengt de multicolor verlichting net dat beetje extra sfeer. Uw bedrijf onderscheid zich van alle anderen. Want de multicolor ledverlichting van Lumen geeft elke ruimte een feestelijk tintje mee.

Het complete multicolor ledstrip pakket
De multicolor ledstrip van Lumen ledverlichting wordt als een compleet pakket geleverd. Ons alles-in-één ledpakket krijgt u geleverd inclusief afstandsbediening, controller met 94 functies en bijbehorende adapter. Zo kunt u meteen aan de slag. De lichtslang voorzien van een groot aantal gekleurde ledlampjes. In een meter slang zitten maar liefst 30 ledlampjes met een sterkte van 12 volt. Deze kleurrijke ledstrip is maar liefst 5 meter lang. Dit maakt de verlichting geschikt voor elk type ruimte. Bij onze multicolor ledstrip draait het allemaal om gemak. De strip kan eenvoudig worden bevestigd in elke ruimte, of het nu uw huis, winkel, bar of restaurant is. Dat kom door de handige plakstrip aan de achterkant. Hiermee kunt u de verlichting overal snel en stevig aan bevestigen. Deze verlichting is bovendien zeer veilig. De slang is waterdicht waardoor u nooit bang hoeft te zijn dat er kortsluiting ontstaat. Ledverlichting is sowieso een goede keuze wanneer u naar een efficiënte en duurzame manier zoekt om uw ruimte te verlichten. Maar bovenal kunt u er een gezellige sfeer mee te creëren.

Uw multicolor ledverlichting kopen bij Lumen
De functies van deze multicolor ledverlichting zijn eindeloos. Uw huis of bedrijf was nog nooit zo sfeervol. Bent u overtuigd van wat de multicolor ledstrip verlichting voor u kan doen? U kunt makkelijk en snel deze ledverlichting bestellen via onze webshop. De multicolor led lichtslangen zijn op voorraad waardoor u de verlichting snel in huis heeft. Als u toch nog vragen heeft naar aanleiding van ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze specialistische ervaring helpen wij u op weg. Want bij Lumen ledverlichting begrijpen we hoe belangrijk licht voor u is.