Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Silicone

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 30

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 30

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Voor binnen en buiten
De silicone ledstrip is te gebruiken voor binnen en buiten. Doordat de leds geplaatst zijn in een waterdichte behuizing, kunnen ze overal binnen en buitenshuis gebruikt worden. De ledlampjes zijn ook zeer fel en van ver al zichtbaar en makkelijk te koppelen dus ideaal om als nachtverlichting te gebruiken. U kunt deze ledstrip zelfs aansluiten op een fietsdynamo of op een auto accu.

Diverse afmetingen
De silicone ledstrip wordt in diverse kleuren en afmeting geleverd. De kleinste strip is al verkrijgbaar vanaf 24 centimeter. Daarnaast kunt u een keuze maken voor de gewenste kleur. Onze collectie bestaat uit de volgende kleuren: wit, rood, blauw, groen en amber. Zo kunt u altijd de ledstrip vinden die bij uw wensen past.

Aansluiten
Om de silicone ledstrip in te gebruik te nemen, heeft uw mogelijk een adapter nodig. Dit is van belang om er voor te zorgen dat uw ledstrip aangesloten kan worden op het lichtnet van 230 volt. Kijk onder het kopje voeding en adapter’s in de categorie led accessoires om de juiste adapter voor uw ledstrip te vinden.