Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Amber (geel/oranje)

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De amber silicone ledstrip is ideaal voor het creëren van een unieke, sfeervolle en warme verlichting binnen- én buitenshuis. De ledstrip is niet alleen prachtig binnen ieder huishouden en in elke achtertuin, maar ook zeer spaarzaam en kwalitatief. Wij bieden namelijk enkel de allerbeste hoogstandjes op het gebied van verlichting. De amberkleurige led strip is geheel gemaakt op de wensen van de klant en de vraag van de consument.  Tevens zijn onze ledstrips te knippen per drie ledlampjes en verkrijgbaar vanaf een lengte van 24 centimeter tot 240 centimeter. Breng een prachtige amberkleurige led verlichting bij u in huis en geniet van sfeer, warmte en optimale kwaliteit verlichting.

De amber silicone ledstrip: gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en snel
Wanneer u beslist tot het aanschaffen van een amber silicone ledstrip, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van kunnen genieten. Het mooiste is: dat kan! Onze silicone strips zijn snel en gemakkelijk te bevestigen op elke betreffende gewenste plaats. Middels de handige plakstrip is het plaatsen van de ledlampen binnen een handomdraai voltooid. Geen gedoe, gepriegel of gepruts: gewoon snel genieten van de beste kwaliteit LEDlampen. En wanneer u eenmaal de voordelen van de LED lamp heeft ontdekt, is de kans groot dat u niet meer anders wilt. Led verlichting is namelijk flexibel, mooi ogend en zeer spaarzaam. En het mooiste is: u hoeft absoluut niet teveel te betalen! Lumen Ledverlichting beschikt over een breed assortiment in led lampen met daarmee voor iedere liefhebber wat wils. Onze producten zijn scherp geprijsd, waardoor onze klanten kunnen genieten van voordelige én kwalitatieve led verlichting, want goede verlichting hoeft niet duur te zijn!

Amber silicone ledstrip: ideaal op diverse fronten
De amber silicone ledstrip is perfect voor verschillende situaties en biedt voordelen op diverse fronten. Zo is het zelfs mogelijk de ledlamp aan te sluiten op een fietsdynamo of aan een auto accu. Ook zijn de silicone ledlampen zeer fel en dus ideaal als nachtverlichting. Denk aan een sfeervolle vorm van licht bij een tuinhuis, boven het raam of de deurpost of een prettige warme lichtbron in de woonkamer of elders, waar gewenst. Ook zijn onze strips beveiligd tegen mogelijke schade door water, middels een volledig waterdichte silicone behuizing. Belangrijk: om onze silicone ledstrips te kunnen gebruiken, is mogelijk een adapter nodig. Deze is tevens te verkrijgen binnen onze webshop. Middels deze adapter bent u ervan verzekerd dat de ledstrip aangesloten kan worden op het lichtnet van 230 volt.