Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Blauw

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Blauwe silicone ledstrip: Gemakkelijk in gebruik
Wanneer u besluit tot het bestellen van een blauwe silicone ledstrip, wilt u natuurlijk snel kunnen genieten van deze unieke vorm van sfeerverlichting. En daar hebben wij van Lumen Ledverlichting rekening mee gehouden. Al onze ledstrips zijn namelijk zeer snel en gemakkelijk te bevestigen, waar u dit ook wenst. De silicone ledstrips zijn namelijk zeer flexibel en gemakkelijk te plaatsen middels de handige plakstrip, waardoor u de strip binnen enkele minuten op de gewenste plek geplaatst heeft. Van sfeervolle verlichting bij een tuinhuis tot originele kleuren binnen de woonkamer: het kan met de blauwe silicone ledstrip.

Lange levensduur van de blauwe silicone ledstrip
Omdat al onze LED strips voorzien zijn van een beschermende behuizing, is beschadiging of gevaren door (spat)water uitgesloten. Hiermee waarborgen wij een lange levensduur en optimale veiligheid. Daarnaast zijn de silicone strips zeer geschikt als buitenverlichting, omdat zij tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Zo kunt u lang genieten van optimale verlichting, want deze en andere factoren staan bij ons voorop. Zo ook willen wij graag dat u kunt genieten van een ledlamp precies zoals u deze wenst. Daarom is het mogelijk de led strips te bestellen in verschillende lengteformaten. Van 24 centimeter lang tot een lengte van 240 centimeter, voor grotere ruimtes of andere locaties. Om de silicone led lamp in te gebruik te nemen, is mogelijk het gebruik een adapter noodzakelijk. Dit is van belang om er voor te zorgen dat uw led verlichting aangesloten kan worden op het lichtnet van 230 volt.

Optimaal spaarzame blauwe silicone ledstrip
De blauwe silicone led lamp is niet alleen een lust voor het oog en sfeervol binnen iedere situatie, zo ook biedt deze vorm van verlichting een aanzienlijke besparing op de energierekening. Led verlichting is namelijk zeer zuinig in gebruik én brengt de voordelen die worden verwacht van goede verlichting. Led is daarmee meer dan een goede investering op korte én langer termijn en bezorgt u optimale lichtsterkte tegen een zeer voordelige prijs. Met onze led strip geniet u direct van sfeer, warmte en de kwaliteit van goede verlichting. Bekijk onze webshop voor het huidige aanbod in ledverlichting en led accessoires.