Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Groen

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Groene silicone ledstrip: voor wanneer u op zoek bent naar geschikte, kwalitatieve en sfeervolle LED verlichting. Want LED valt onder de betere vormen van verlichting voor zowel binnen- als buitenshuis. De groene ledstrip brengt de nodige sfeer op de gewenste en betreffende plaats. Van verlichting voor een tuinhuis tot sfeervolle lampen binnen de woonkamer: met onze LED verlichting brengt u een unieke tint aan binnen uw interieur. Wanneer u de voordelen van onze ledlampen eenmaal heeft ontdekt, wilt u wellicht nooit meer anders. Want led biedt de toekomst, is spaarzaam en daardoor zeer voordelig. En natuurlijk gewoon prachtig binnen ieder huis!

Groene silicone ledstrip: gemakkelijk te bevestigen
Wij begrijpen als geen ander dat, wanneer u uw groen silicone ledstrip heeft besteld, u hier zo snel mogelijk van wilt genieten. Daarom zijn al onze silicone ledstrips voorzien van een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke plakstrip, waardoor het bevestigen van de led lampen zeer eenvoudig is. Zo geniet u binnen enkele minuten van prachtige verlichting binnen de ruimte of op de locatie die u wenst. Geen gedoe, gepriegel of verbouwing: simpel, snel en makkelijk. Ga voor een originele kwalitatieve led strip binnen de woonkamer, als gemoedelijke sfeervolle verlichting in de tuin of voor een extra speciaal tintje in de slaapkamer. Opvallend of subtiel, in grote ruimtes of in kleine hoekjes: de led strip kan altijd en overal.

Langdurige kwaliteit van de groene silicone ledstrip
Onze groene silicone strips zijn volledig waterdicht, waardoor ze binnen én buiten te gebruiken zijn. Zo geniet u van een lange levensduur en de beste kwaliteit. Want wij willen enkel de beste ledlampen aan u verkopen. Omdat wij tevens graag willen dat u kunt genieten van een ledstrip welke precies past binnen uw wensen en interieur, kunnen onze strips op maat worden geknipt. Per drie ledlampjes zijn de strips te knippen en daarmee verkrijgbaar in een breedte van 24 centimeter tot 240 centimeter. Van grote afstanden tot kleine stukjes en hoekjes: LED verlichting past altijd. Belangrijk: om de silicone ledstrip te kunnen gebruiken, is het wellicht noodzakelijk gebruik te maken van een speciale adapter, welke tevens in onze webshop te verkrijgen is. Deze adapter kan van belang zijn zodat uw ledlampen aangesloten kunnen worden op het lichtnet van 230 volt. Onze strips kunnen tevens op een fietsdynamo of auto accu aangesloten worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Optimaal spaarzame groene silicone ledstrips
Onze groene silicone ledstrip is niet alleen sfeervol, bijzonder uniek en een lust voor het oog: ook biedt ledverlichting een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Led verlichting is zuinig in verbruik en brengt toch de kwaliteit en lichtsterkte die u gewend bent van een gloei- of spaarlamp. Zo combineert u diverse kwalitatieve factoren tot één hoogwaardig, spaarzaam product. Neem voor het actuele aanbod van led strips een kijkje in onze webshop.