Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Rood

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De rode silicone ledstrip: ideaal voor gebruik van zowel binnen- als buitenshuis. Deze silicone ledstrip is perfect als sfeervolle verlichting en brengt warmte binnen iedere omgeving. Van woonkamer tot tuin en van balkon tot versiering van het huis is de rode silicone led strip is een perfecte keuze wanneer het gaat om sfeervolle, kwalitatieve led verlichting. Ontdek de vele voordelen van de silicone LED verlichting en laat u verrassen door de veelzijdigheid van de LED lamp. Want ledlampen van Lumen staan niet voor niets bekend als hoogwaardig, kwalitatief en gebruiksvriendelijk.

Rode silicone ledstrip: zeer gemakkelijk in gebruik
De silicone led strip in het rood is zeer gemakkelijk in gebruik. Deze wordt namelijk snel en moeiteloos bevestigd op de gewenste plaats of binnen de nodige ruimte. Al onze led strips zijn namelijk voorzien van een handige plakrand, wat het bevestigen zeer makkelijk maakt. Geen gepriegel of gedoe en binnen enkele minuten genieten van een mooie led lamp, waar u dat ook wenst! Onze led lampen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en te bestellen vanaf 24 centimeter tot een lengte van 124 centimeter. Zo bent u verzekerd van een passende ledstrip. Voor rond de boom in de tuin, langs de gevel van het huis, in de kledingkast of boven het kookeiland: alles is mogelijk met LED. Ledverlichting is flexibel, zeer gemakkelijk in gebruik en voldoet aan alle eisen van de best mogelijke verlichting. Onze Ledlampen zijn niet alleen een lust voor het oog en gemakkelijk in gebruik: ook veiligheid en een lange levensduur wordt gewaarborgd. Zo zijn onze strips volledig waterdicht, waardoor de LEDlampen niet beschadigd kan raken en dus ideaal is voor in de tuin.

Prachtig én flexibele rode silicone ledstrip
De rood silicone Ledstrip is niet alleen prachtig binnen elke ruimte: ook biedt led verlichting een zeer gunstige uitkomst bij een eerder te hoge energierekening. Led is namelijk zeer spaarzaam en zorgt voor aanzienlijk lagere energierekeningen. Toch geniet u met ledverlichting van hoge kwaliteit, goed licht en een werkelijk zeer mooie vorm van verlichting. LED is tevens uitermate flexibel: zo kan de ledstrip zelfs aangesloten worden op een fietsdynamo of een auto accu. Met LED kunt u werkelijk alle kanten op. Mogelijk is het nodig om, naast de silicone strip, gebruik te maken van een adapter. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de ledstrip aangesloten kan worden op een lichtnet 230 volt.

Haal de warmte in en rondom het huis met de rode silicone ledstrip
Of u de verlichting nu gebruikt voor binnen of buiten vier muren: warmte en sfeer zal worden gecreëerd. De rode silicone ledstrip straalt gezelligheid en rust uit, waardoor u verzekerd bent van prachtige verlichting binnen iedere mogelijke ruimte. Daarnaast heeft de rood silicone ledstrip een zeer groot bereik. Deze is namelijk voorzien van zeer fel brandende leds en dat maakt deze strip dus meer dan geschikt als nachtverlichting.Ontdek de vele voordelen van LED en neem een kijkje in de webshop, voor het actuele aanbod van Lumen Ledverlichting.