Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Wit

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De witte silicone ledstrip: één van de betere vormen van verlichting voor zowel binnen als buiten. Deze witte ledstrip beschikt over een breed bereik vanwege zijn felle led lampjes, waardoor de strip meer dan geschikt is als nachtverlichting. Deze wijze van verlichting is spaarzaam, gemakkelijk in gebruik en tevens een lust voor het oog. Ontdek de vele voordelen van LED verlichting en maak kennis onze kwalitatieve led lampen.

Witte silicone Ledstrip: gemakkelijk en snel
Wanneer u snel wilt genieten van geschikte en kwaliteitsvolle verlichting, dan zit u met de wit silicone ledstrip beslist goed. Deze ledstrip is namelijk toe te passen in iedere situatie en daardoor zeer flexibel en gemakkelijk in gebruik. Al onze ledstrips zijn voorzien van een op maat gemaakte, handige plakrand wat het bevestigen van de strip zeer eenvoudig maakt. De ledstrip is tevens overal waar gewenst te plaatsen, waardoor u meer dan ooit kunt genieten van de beste verlichting. Van kledingkast tot versiering in en om het huis, van opvallend tot subtiel: wat uw voorkeur ook mag zijn, met onze ledverlichting maakt u uw droomverlichting tot werkelijkheid.

Witte silicone LEDverlichting: lange levensduur
Omdat onze witte silicone strips zijn voorzien van een waterdichte behuizing, is beschadiging of gevaren door (spat)water uitgesloten. Hiermee waarborgen wij een lange levensduur en optimale veiligheid. Want deze en andere factoren staan bij ons voorop. Zo ook willen wij graag dat u kunt genieten van een ledlamp precies zoals u deze wenst. Daarom is het mogelijk de strips te bestellen in verschillende lengteformaten. Van 24 centimeter lang tot een lengte van 240 centimeter, voor grotere ruimtes of andere locaties. Om de silicone ledstrip in gebruik te nemen, is mogelijk het gebruik een adapter noodzakelijk. Dit is van belang om er voor te zorgen dat uw ledlampen aangesloten kunnen worden op het lichtnet van 230 volt.

Zuinige witte silicone ledstrips
De witte silicone ledstrip is niet alleen smaakvol en mooi binnen elk interieur, zo ook biedt de LED lamp grote voordelen wanneer het gaat om de gemaakte energiekosten aan het einde van de maand. Led verlichting is namelijk opvallend zuinig in gebruik én levert dezelfde kwaliteit als men gewend is van een gloei- of spaarlamp. Led is een goede investering op zowel korte als lange termijn. Met onze led strip geniet u van sfeer, kwaliteit en licht, samengebundeld in één product. U zult verbaast zijn over de veelzijdige mogelijkheden van de Ledlamp. Voordelig, sfeervol en spaarzaam: dat zijn de kwaliteiten van Lumen Ledverlichting.