Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

RGB

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 30

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 30

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Voor de beste LED verlichting kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij verkopen diverse soorten Ledstrips in verschillende uitvoeringen en afmetingen, waaronder de RGB Ledstrip. Een Ledstrip kan gezien worden als een soort snoer waar kleine Leds in zijn verwerkt. Dit kunnen bijvoorbeeld losse strips zijn, maar ook Plug en Play pakketten. Deze pakketten worden geleverd inclusief adapter, controller en afstandsbediening. Dit soort LED verlichting is in alle kleuren van de regenboog weer te geven. U kunt dus helemaal zelf bepalen welke kleur het beste bij uw interieur past. Led lampen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende fittingen. Dit kunnen zowel kleine als grote fittingen zijn. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod  in onze webshop en kies voor de ledverlichting die u het meest aanspreekt.

De voordelen van een RGB LED strip
Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw is ledverlichting steeds meer in opmars gekomen. Dit komt vooral ook vanwege de betaalbaarheid ervan. Vroeger was verlichting met LEDS erg duur, maar inmiddels is het prima betaalbaar geworden. Juist nu mensen zich meer bewust worden dat duurzaamheid erg belangrijk is, is het voor u misschien ook eens goed om te overwegen of deze soort verlichting iets voor u is. Wanneer u van plan bent om Leds te gaan kopen, dan moet u van een aantal zaken goed op de hoogte zijn. Ledverlichting kopen is immers geen dagelijkse bezigheid, maar met de juiste aankoop, zult u op zowel korte als lange termijn zeer tevreden zijn. Een groot voordeel is dat ledverlichting heel lang meegaat. Het is ook erg duurzaam, daardoor kan er tot wel 90% op de energierekening bespaard worden. Deze soort verlichting zet namelijk 90% energie om in licht en slechts 10% energie wordt omgezet in warmte. Daardoor is er veel minder stroom nodig om een ledlampje te laten branden.

Een trendy woninginrichting met een RGB Ledstrip
De RGB Ledstrip zorgt voor een trendy woninginrichting. Het kan alle kleuren van de regenboog weergeven in uw woning. De strip is verkrijgbaar vanaf de 1 meter ledstrip en kan tot een lengte van 5 meter aangeschaft worden. Er zijn twee varianten: een strip met 30 of 60 Leds per meter. Wanneer u fel licht wenst in uw woning, dan moet u kiezen voor zoveel mogelijk Leds per meter. Het is altijd mogelijk om een Ledstrip te verlengen of in te korten. Dit kan om de drie Ledlampjes. RGB Ledverlichting kan uw woning een geheel nieuwe uitstraling geven. Het kan niet alleen zorgen voor veel sfeer in uw woning, maar het zal ook net lijken of u zich in een andere dimensie begeeft!