Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Losse strip

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 10

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 10

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De losse RGB ledstrip: een standaard ledstrip, verkrijgbaar vanaf 1 meter tot een lengte van 5 meter. Deze losse led strip is ideaal voor bijvoorbeeld onder de rand van een bar, onder een plankje of achter een koof. Geef de ruimte sfeer, stijl en een sjieke uitstraling met ledverlichting. Onze producten behoren tot de beste onder de ledverlichting en dit willen wij vol trots met u delen.

Ontdek de unieke RGB losse Ledstrip
Onze RGB LED lamp strips beschikken over een bijzondere functie: deze is namelijk in verschillende kleuren weer te geven. Middels het gebruik van een afstandsbediening, controller of adapter, welke apart te bestellen zijn in onder de categorie led accessoires, schakelt u moeiteloos over tussen kleur en stijl. Want elke kleur brengt haar eigen sfeer met zich mee. Onze led lampen zijn flexibel en daarmee geschikt voor elke ruimte of locatie. Van stijlvolle kantoorruimten tot gezellige barretjes: deze led verlichting brengt sfeer waar gewenst. De strip is zeer gemakkelijk te bevestigen, dankzij de speciale plakstrip op de achterkant. Zo installeert u de strip binnen enkele minuten op de gewenste plaats. Gebruiksvriendelijk, kwalitatief en uiterst stijlvol: dat zijn de kenmerken van onze  RGB ledverlichting.

RGB losse Ledstrip op maat gemaakt
Wanneer u kiest voor het bestellen van een RGB led strip, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid tot bepalen van de gewenste lengte van de led strip. Zo is de led verlichting te verkrijgen in lengtes van 1 meter tot 5 meter lang. Onze strips kunnen door u zelf op maat worden geknipt, hetgeen mogelijk is per drie lampjes. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect passende led strip, op welke locatie dan ook. Daarnaast kunt u keuze maken over de lichtintensiteit van de strip. Zo zijn onze strips beschikbaar met 30 of 60 ledlampjes per meter. Hierin geldt: hoe meer led lampjes, hoe meer licht. Wilt u uw ledstrip verlengen? Ook dit is mogelijk. Met behulp van een connector, welke tevens te verkrijgen is binnen onze webshop, maakt u uw strip zo lang als u wilt. Een ledlamp van Lumen is flexibel en geheel op maat te maken en daarmee een meer dan voordelige aanbieder in de wereld van de led verlichting.

RGB losse ledstrip met langdurige levensduur
Onze ledlampen zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit, waardoor onze klanten kunnen genieten van een lange levensduur van de led lamp. En dat is zoals het hoort. Onze ledstrips zijn geproduceerd middels grote professionaliteit en met de grootste zorg voor het product. Zo zijn onze strips afgewerkt met een spatwaterdichte siliconen behuizing, wat schade door water of dergelijke factoren onmogelijk maakt. Geniet van een hoogwaardige en kwalitatieve verlichting en ga voor een ledlamp van Lumen Ledverlichting.