Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Plug & Play pakket

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 20

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 20

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Wanneer u op zoek bent naar ledverlichting van de beste kwaliteit en tevens tegen de aantrekkelijkste prijs, dan zit u gegarandeerd goed met onze RGB plug en play strip. Wij, als specialisten op gebied van LED verlichting, helpen u graag tot het vinden van de beste ledverlichting, voor iedere gewenste ruimte of kamer. Een plug en play pakket is ideaal wanneer u per direct wilt kunnen genieten van sfeervolle, aangename en kwalitatieve ledverlichting. Zo worden onze pakketten geleverd met een geschikte controller, een speciale adapter en een afstandsbediening met 24 of 44 buttons. Hierin geldt: hoe meer buttons, hoe meer functies. Zo kunt u meteen schakelen naar een vaste voorgeprogrammeerde kleur of om een dynamische setting te kiezen zoals ‘fade’, ‘flash’ of ‘jump’.

RGB plug en play ledstrip, volledig naar wens
Onze RGB ledstrip is verkrijgbaar vanaf 1 meter tot een lengte van 5 meter. De ledstrips zijn door uzelf in te knippen om de drie ledlampjes, waardoor u verzekerd bent van een led strip van exact de juiste afmetingen. Wilt u profiteren van een extra lange led strip? Dat is mogelijk. Onze led strips kunnen namelijk verlengd worden met behulp van een connector, welke tevens te bestellen is via onze webshop. Eventueel is een versterker nodig. Wanneer u gaat voor een RGB plug en play strip, geniet u van optimale kwaliteit. Onze strips zijn namelijk voorzien van een silicone behuizing, welke schade door spatwater of andere externe factoren uitsluit. Zo garanderen wij een lange levensduur van onze led verlichting en een led lamp van de hoogste kwaliteit.

Kleurdiversiteit met de RGB plug en play ledstrip
Wanneer u gaat voor dit pakket met een RGB ledstrip, geniet u van een plakstrip welke verschillende kleuren kan weergeven. Hierdoor bepaalt u zelf in welke sfeer de ruimte zich zal wanen, hetgeen veel invloed heeft op de omgeving. Bepaal zelf hoe uw kamer of ruimte eruit komt te zien en switch gemakkelijk van lichtkleur. Onze strips zijn verkrijgbaar met een lichtintensiteit van 30 tot 60 leds per meter. In deze geldt: hoe meer leds, hoe sterker het licht. Met deze RGB strip geniet u van een ruime kleurdiversiteit en bepaalt u zelf de gewenste sfeer!

RGB plug en play ledstrip: voor de beste onder de ledlampen
Wanneer u besluit tot het aanschaffen van een ledstrip, geniet u gegarandeerd van de beste onder de ledlampen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in de wereld van ledverlichting, waardoor wij onze klanten niet alleen de allerbeste producten, maar ook gepast advies kunnen bieden. Kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en service: dat staat voorop bij Lumen Ledverlichting. Geniet van prachtige led verlichting en maak kennis met onze hoogstaande, kwalitatieve en sfeervolle ledlampen.