Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

SMD

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 49

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 49

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Een SMD ledstrip biedt u ultieme flexibiliteit, kan besteld worden in vele kleuren en is zelfklevend dus zeer eenvoudig te bevestigen. Deze strips geven fel licht met een laag energieverbruik en zijn dus perfecte vervangers voor gloeilampen en zelfs spaarlampen. De LEDs zelf worden behuisd in een volledig transparante spatwaterdichte kunststof omhulsel. Door de plakstrip aan de achterkant kan de SMD ledstrip vrijwel over in huis eenvoudig geplaatst worden. Niet alleen strips, maar ook andere soorten LEDs kunnen in en om het huis geplaatst worden. Bij Lumen Ledverlichting treft u een breed assortiment producten in verschillende uitvoeringen en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo kunnen wij u de zekerheid bieden dat u bij ons  een geschikte Ledstrip, de juiste Ledlampjes en de beste lichtkleurenzult treffen.

Kleurrijk en creatief SMD ledstrip
De SMD ledstrip is vakkundig vervaardigd en voorzien van een spatwaterdichte silicone behuizing. De LED strip wordt geleverd in de kleuren rood, wit, blauw, groen, amber, roze en paars. De toepassingen zijn eindeloos en dit soort LED verlichting leent zich uitstekend voor gebruik overal waar indirect licht er goed van pas komt. Met de verschillende kleuren strips kunt u uw fantasie de vrije loop geven en fantastische creaties maken. Niet alleen in huis, maar ook in uw café, restaurant, etalage en ga zo maar door. Daarnaast bent u voordeliger uit dan wanneer u voor traditionele gloeilampen, halogeen of zelfs spaarlampen kiest. LEDs gaan zeer lang mee en hebben heel weinig stroom nodig.

SMD LEDS in diverse afmetingen
SMD ledstrips zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. U kunt zelf deze strip nog naar uw gewenste maat maken. Inkorten kan bij elke 3 ledlampjes, dit houdt in dat dit om de 10 cm kan. De strips worden geleverd vanaf 30 cm tot 3 meter en hebben op de achterkant een 3M plakstrip zodat u deze makkelijk en snel kunt monteren. Voor langere afmetingen kunt u contact met ons opnemen. In het overzicht vindt u onze collectie SMD ledstrips. De strips zijn gesorteerd op kleur en lengte. Onder het kopje Led accessoires treft u diverse benodigdheden voor uw LED producten zoals onder andere verschillende soorten LED controllers, adapters, dimmers en versterkers. Klik op het product om deze te bekijken of om het product in uw winkelwagen te plaatsen.