Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Paars (blacklight)

7 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

SMD Paars Ledstrip: voor een bijzonder sfeervolle tint wanneer het gaat om verlichting binnen- en buitenshuis. Licht is veel en misschien wel allesbepalend voor de sfeer binnen een kamer en juist daarom is het belangrijk te kiezen voor een geschikte, kwalitatieve vorm van verlichting. En juist daarom willen wij u kennis laten maken met LED verlichting. LED brengt niet alleen warmte en optimale lichtval: het is tevens zeer voordelig voor de portemonnee én een lust voor het oog.

SMD Paarse ledstrip: altijd en overal
Een veel voorkomende misvatting is dat gekleurd licht te bont zou zijn voor in een woon- of andere kamer. Niets is minder waar. Gekleurd licht brengt warmte en sfeer op elke mogelijke plaats. Zo ook paarse verlichting. De kleur paars is uniek en origineel en tevens zeer bijzonder. Denk aan een opvallend leuk verlichte boom in de tuin, een mooi verlichte lamp in de hoek van de kamer of een bijzondere lichtval op een schilderij. Naast de zojuist genoemde voordelen biedt LED verlichting nog veel meer. Zo betreft de ledlamp een zeer voordelige en spaarzame wijze van verlichting. Wanneer u kiest voor het gebruik van de ledlamp, bespaart u aanzienlijk op uw energierekening en geniet u toch van de hoogste kwaliteit en dezelfde - of zelfs meer - lichtkwaliteit als de gloei- of spaarlamp. Daarnaast is onze SMD paars ledstrip voorzien van een handige plakstrip, waardoor deze gemakkelijk en snel overal waar gewenst te bevestigen is. Zo is de ledstrip gebruikersvriendelijk en zeer flexibel. Geniet altijd en overal van de LED lamp. Eens een LED lamp en u wilt nooit meer anders!

SMD Led verlichting in de kleur paars: geheel op maat gemaakt
Tevens kunt u aangeven van welke lengte uw ledstrip moet zijn. Onze strips zijn te knippen per drie ledlampjes en verkrijgbaar in een lengte van 30 centimeter tot 3 meter. Wilt u genieten van een langere strip ledverlichting? Geen enkel probleem. De led strip is te verlengen middels de speciale connector en indien gewenst met een geschikte versterker, welke tevens te verkrijgen is binnen onze webshop. Zo bent u verzekerd van een prachtige paarse led strip, geheel op maat gemaakt en daarmee passend voor elke situatie, binnen elk interieur en in elke gewenste ruimte. Geconcludeerd mag worden dat ledverlichting niet alleen mooi, maar ook zeer flexibel is.

Veiligheid en langdurige kwaliteit met SMD Paars
Al onze gekleurde LEDverlichting is voorzien van een siliconen behulzing. Hierdoor is onze verlichting beschermd tegen eventuele schadelijke factoren en spatwater. Zo garanderen wij veiligheid en langdurige kwaliteit. Want klant- en gebruikersvriendelijkheid staan bij ons voorop. Ledverlichting van Lumen: de beste koop, het mooiste product en dat tegen een meest aantrekkelijke prijs. Neem een kijkje binnen onze webshop voor het actuele aanbod in gekleurde ledverlichting.