Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Wit

7 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Bent u op zoek naar een mooie, flexibele led strip welke is uitgerust met wit licht? Wilt u genieten van een LED lamp in een specifiek gewenste lichtsterkte?  Kies dan voor de Wit SMD ledstrip van een ledlichtstrip die geschikt is binnen elk huishouden, elke interieurstijl en voor elke kamer. De SMD Wit ledstrip is verkrijgbaar op rol, waarbij u tevens kunt kiezen voor een geschikte lengte. De SMD led lichtstrip is tevens zeer eenvoudig zelf te installeren. Geen gedoe, een eerlijke prijs, de hoogste kwaliteit én een prachtig product.

Laag energieverbruik met een SMD ledstrip
Wanneer u verkiest tot het kopen van SMD led verlichting, bent u niet alleen verzekerd van een prachtige lichtval, maar tevens van een zeer laag energieverbruik. U hoeft niet bang te zijn dat u daar iets voor hoeft in te leveren: onze ledstrips geven veel en fel licht, besparen op energie en zijn daarmee zeer voordelig én verantwoord. De strips zijn dus perfecte vervanging van de gloeilamp en tevens voor spaarlampen. De LEDs zelf zijn behuisd middels een volledig transparante spatwaterdichte kunststof omhulsel. Hierdoor is de led strip goed beschermd tegen vuil en beschadigingen en zo ook tegen eventuele blootstelling aan water. Daarmee waarborgen wij veiligheid én langdurige kwaliteit. Led verlichting is verantwoord, voordelig, multifunctioneel en ontzettend sfeervol. Ontdek zelf de vele voordelen en kies voor onze LED lampen.

SMD Wit ledstrip: voor sfeer en gemak
Dankzij de handige plakstrip aan de achterzijde van de SMD Wit led lichtstrip, kunt u uw Led verlichting vrijwel overal in huis eenvoudig plaatsen. In onze webshop treft u veel diverse mogelijke ledlampen aan. Wit Ledstrips zijn ideaal voor gebruik in de keuken of op een andere plaats, waar u graag gebruik wilt kunnen maken van direct licht. Iets wat maar weinig mensen weten, is dat licht zeer veel invloed heeft op ons humeur en gesteldheid. Juist daarom is het belangrijk dat u kunt genieten van mooie, passende en sfeervolle verlichting. En dat kan met LED.

De voordelen van SMD led verlichting
Een ledlamp is beschikbaar in verschillende soorten wit licht, waardoor deze afgestemd kan worden op uw smaak en stijl. Plaatst u de strip in de woonkamer? Op deze manier kunt u zich gegarandeerd helemaal thuis in een kamer vol sfeer en warmte. Een ander groot voordeel van de SMD ledstrip, is dat deze daar toegepast kan worden, waar gewone verlichting dit niet kan. Denk aan een strip onder de keukenkastjes, in de kleding- of boekenkast of onder een kozijn. Wanneer u deze vorm van verlichting heeft ontdekt, zult u zeker verkocht zijn. LEDverlichting is meer dan verlichting alleen en dat zult u merken. Ontdek het zelf en neem een kijkje binnen onze webshop voor het actuele aanbod in LEDlampen.