Skip to Store Area:

Lumen Ledverlichting Amsterdam

0 Artikelen
€ 0,00

Plug & Play pakket

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 10

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 10

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Warm wit plug en play pakket ledstrip
Warm wit Plug en Play pakket ledstrip: een aantrekkelijk en zeer geschikt pakket voor de liefhebber van warm, witte LED verlichting. Dit zogenaamde plug en play pakket kan direct in gebruik worden genomen, is gemakkelijk te installeren en daardoor zeer gebruikersvriendelijk Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om te kunnen profiteren van de best mogelijke verlichting. Daarom bieden wij enkel professionele LED lampen van de bovenste plank. En dat tevens tegen de laagste prijs.

Warm wit plug en play pakket ledstrip: voor direct gebruik
Wanneer u besluit tot het aanschaffen van een Plug en Play pakket van Lumen, bent u verzekerd van direct gebruik: het installeren van het plug en play pakket is namelijk zeer gemakkelijk en snel gedaan. Daarom kunt u direct genieten van mooie, warme en sfeervolle verlichting, binnen welke ruimte ook. De warm witte strips beschikken over een gemakkelijke plakstrip welke bekleed is met warm witte leds. Zo is de strip zeer makkeljk aan te brengen en kan deze overal, waar gewenst, geplaatst worden. Onze ledstrips zijn tevens zeer veilig en beschermd tegen eventuele schadelijke factoren doordat deze zijn voorzien van een spatwaterdichte, silicone behuizing. Zo waarborgen wij een lange levensduur van onze led verlichting en bieden wij tevens de garantie tot optimale veiligheid.

Optimaal voordeel: Warm wit plug en play pakket ledstrip
Onze Plug en Play led strips kunnen direct in gebruik worden genomen. Zo wordt dit pakket geleverd inclusief een geschikte adapter, zodat u gegarandeerd direct kunt genieten van uw nieuwste aankoop. Met een pakket als deze beschikt u over optimaal voordeel en kunt u tevens enkele specifieke wensen aangeven. Zo kunt u bepalen hoe lang uw strip moet zijn: deze zijn verkrijgbaar in een lengte van 1 meter tot 5 meter. Ook de lichtintensiteit van de strip kunt u bepalen. Deze is te bestellen met 30 of 60 Leds per meter. Hierin geldt: hoe meer leds, hoe feller het licht. Onze led strips kunnen door uzelf op maat worden geknipt, om de drie led lampjes. Zo weet u zeker dat de strip perfect passend en uitermate geschikt is voor de gewenste locatie. Indien u verlenging van de strips prefereert, is dit uiteraard ook mogelijk: middels een connector, welke tevens verkrijgbaar is binnen onze webshop, kunt uw strip zo lang maken als u zelf wilt. Eventueel is het nodig gebruik te maken van een versterker.

Warm wit plug en play pakket ledstrip: een warme, sfeervolle ledstrip
Wanneer u op zoek bent naar sfeervolle verlichting met een warme tint, zit u zeker goed met de warm wit ledstrip. Breng sfeer in huis met een uiterst kwalitatieve led lamp. De led lamp is spaarzaam, mooi ogend en zeer kwalitatief. Daarmee combineert u aantrekkelijke factoren tot één prachtig product. Ga voor een ledlamp van Lumen en geniet van de hoogst haalbare kwaliteit betreffende aangename verlichting.